SÅ fik jeg opdateret listen med de forskellige muligheder, for ophold i vores vidunderlige cortijo La Cepa i bjergene i Andalusien, for 2023.

Retreatsene er for kvinder som ønsker at sætte nye mål eller målsætninger, eller som føler de er havnet i en trummerum. retreatdelen er ganske få timer hver dag, men jeg LOVER at det er nok til at starte en vigtig process op. for mig er timerne mellem ”hjernedelen” mindst lige så vigtig. her er der mulighed for at lære hinanden at kende, hygge sig, læse, drikke vin, vandre, sole og stirre id i luften.

Vi har en ”kok/madmor” med som forkæler vores sanser, så du skal ikke bekymre dig om meget andet, end at have det sjovt, dejligt og eftertænksomt. Jeg har afholdt en del retreats nu, og de tilbagemeldinger jeg får, ligner denne her:

“Tak for nogle fantastiske dage i dit skønne hjem i Riogordo. Jeg havde forventet introspektion, og bestemt også tårer. Hvad jeg ikke havde forventet var, at det også var så sjovt, og at komme til at  grine så meget så mavemusklerne kom på overarbejde. Og at blive udfordret på mine egne stereotyper af folk baseret på overflade. Det kunne kun lade sig gøre fordi der, efter ‘den ultimative ice breaker’, ikke var noget bullshit tilbage i nogen af os. Det gav plads til endnu flere berigende samtaler. Noget jeg heller ikke havde forventet var, at ‘arbejdet’ på den måde fortsatte i løbet af dagen, og at folk har fået noget ud af mig(?!?), og de samtaler jeg bidrog til(?!?). 

Jeg elskede at der kun var kvinder. Det blev virkelig et ‘safe space’ og gav de muligheder for craziness vi oplevede”

De fleste deltagere kommer enkeltvis på retreatsene, men der er også tit et par veninder. Når i skal hjem, er det ret sikkert med et par nye fine relationer.

Herunder er en liste, og du finder meget mere info, ved at klikke på de forskellige datoer. Mangler du svar på noget, så mail mig! Michelle@michellehviid.dk

så der der Forkælelsesweekenderne, de er for alle. En lille gruppe ven/inder, par, søskende, alle er velkomne. her er der ingen undervisningsdel. det er Morten og mig der forkæler jer, god mad, god vin. I kan leje bil og besøge området, eller i kan hygge ved poolen. Vores erfaring er, at selskabet trækker mere end udflugterne. Morten og jeg guider gerne nogle deljige gåture i bjergene, som er lige uden for døren. Og som noget nyt er der også en mor/datter weekend til efteråret.

FIRMAER KAN BOOKE EGNE OPHOLD TIL TEMADAGE, bestyrelsesmøder, forkælelsesture etc. Kapaciteten, der er 7 dobbeltværelse med egne badeværelser.

Bemærk at hele teksten skal læses på hver enkel event, for at forstå prisensætningen. Prisen skal betales i rater, og mit website er for dumt til at forstå det, ellers er jeg for dum til at kode det….

Tidligere deltagere sagde:

Efterlad en kommentar