Lev livet modigt / Foredrag / 30. Aug / Gentofte

DKK 250,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Skru op for livet 

Med dette hylende morsomme, og samtidig rørende og inspirerende foredrag, smitter Michelle salen med en lyst til at leve mere opmærksomt. Modigt.

Vi bliver nødt til at fylde lommerne med livserfaring, fejltagelser og visheden om at vi skal dø en dag, for at turde implementere mod i hverdagen.

Intet imponerende, storslået eller fantastisk er nogensinde blevet til, uden at frygten for at fejle, var en solid følgesvend. Bliv gode venner med din sårbarhed. Michelle lærer os at modgang ikke er en stopklods, men en katalysator.

Hun fortæller hudløst ærligt om når det går godt, men især om når det går dårligt. For de glansbilleder vi skaber og deler på de sociale medier,  fjerner os mere fra hinanden end ærlighed.

Og vi kommer ikke uden om kærlighed. Om den er til en skive vandmelon eller til den eneste ene, så er kærlighed vores utilmative drivkraft.

Foredraget er spækket med sjove, rørende og underfundige anekdoter, som tydeliggør netop det budskab.

Michelle “holder det smukkeste spejl op” foran samtlige gæster i salen, alle tager humor, håb og eftertænksomhed med hjem.

FAKTA OM BOGEN

“Skru op for livet” er fra Maj 2020 og er i 4. Oplag og er lyttet til mere end 12.000 gange som lydbog. Brugerne giver den en samlet vurdering på 4.5 stjerner ud af 5 mulige. Bogen er af Mofibo i 2020 nomineret i kategorien “Årets bedste biografi”

De tre ord læserne bedst beskriver bogen bedst med, er: Inspirerende, motiverende og tankevækkende

OM MICHELLE

Michelle taler med en entusiasme og autenticitet som uundgåeligt smitter af, på alle der hører hendes foredrag

Michelle bruger sig selv som boksepude, og mens alle i salen skiftevis både griner og tører en tårer væk, er det fordi genkendelsen i livets strabadser er tydelig.

Bullets der er tydelige i Michelles foredrag er Selvironi, Selvindsigt, Relationer, krisehåndtering og Autenticitet.

Michelle er en af de største kvindelige foredragsholdere vi har i Danmark. Hun har stået på scenen i 10 år og holdt mere end 2.000 foredrag. På tilbagemeldingerne kan vi se, at Michelles foredrag fungerer hos store internationale virksomheder, til generalforsamlinger og i kulturhuse. Fra små forsamlinger til de helt store sale.

Michelle var pioner som digital iværksætter (med virksomhedssuccesen Running Dinner) og har en karriere som selvstændig, der foreløbig har varet hele livet. Hun kender alt til forandringsledelse, både som privat person og som virksomhedsleder, og hun mestrer altid at lande på benene uanset udfordring.

Mennesker præsterer bedst når de har det godt, og Michelles fokus er på hele døgnet og forskellige faser af hele liv. Hvordan håndterer man hverdags-, arbejds- og kærlighedsliv klogt?  Gennem tydelighed og ærlig kommunikation.

Michelle er folkelig, bramfri og kærligt provokerende.

Michelle har over- og gennemlevet nogle svære år. Men insister på at leve livet modigt trods (eller måske netop pga) alvorlig sygdom, hjernetumor og skilsmisser.

Michelle har skrevet 3 bestsellere:

Lev livet modigt 2020

Råstyrke 2016

Skru op for livet 2012

Michelle har vandret og besteget hhv: Kilimanjaro, Andesbjergene, Himalaya og Kota Kinabalu. Hun har rejst i det mest af verden.

Michelle kan bookes som vært på prisoverrækkelser og til større arrangementer.

Michelle taler med en entusiasme og autenticitet som uundgåeligt smitter af, på alle der hører hendes foredrag

Michelle bruger sig selv som boksepude, og mens alle i salen skiftevis både griner og tører en tårer væk, er det fordi genkendelsen i livets strabadser er tydelig.

Bullets der er tydelige i Michelles foredrag er

 • Selvironi
 • Selvindsigt
 • Relationer
 • Krisehåndtering
 • Autenticitet

Mennesker præsterer bedst når de har det godt, og Michelles fokus er på hele døgnet og forskellige faser af hele liv. Hvordan håndterer man hverdags-, arbejds- og kærlighedsliv klogt? Gennem tydelighed og ærlig kommunikation.

Michelle er folkelig, bramfri og kærligt provokerende.

Michelle har over- og gennemlevet nogle svære år. Men insister på at leve livet modigt trods (eller måske netop pga) alvorlig sygdom, hjernetumor og skilsmisse

Michelle har skrevet 3 bestsellere:

Lev livet modigt 2020,  Råstyrke 2016, Skru op for livet 2012

Michelle har vandret og besteget hhv: Kilimanjaro, Andesbjergene, Stok Kangri (Himalaya) og Kota Kinabalu. Hun har rejst i det mest af verden.

PRAKTISK info om Foredraget 

 • Dato 30. Aug 2021 kl 19.30
 • Foredraget har ikke fysiske billetter, når din betaling bliver trukket fra din konto er din tilmelding registreret, vi har navnelisten ved døren
 • Foredraget starter kl 19.30 og Michelle taler i ca 60 min. Herefter er der dialog med jer der sidder i salen
 • Alle henvendelser om foredraget skal sendes til Michelle@michellehviid.dk
 • Foredraget afholdes i Gentofte Kino. Der er gratis parkering
 • Pris pr billet 250kr, dog er der Earlybird pris på 225kr indtil 1. Juni 2021
 • Vi overholder alle Corona restriktioner og derfor er der også et ret begrænset antal pladser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lev livet modigt / Foredrag / 30. Aug / Gentofte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *