Workshop i Orangeriet – Hold 10

kr. 5.500,00

Kategori:

Beskrivelse

For halvandet år siden da Orangeriet stod færdigt, fik jeg mulighed for at afholde den slags workshops som jeg altid gerne har villet.

Nemlig hjemme hos mig selv, så afslappet som overhovedet muligt og med mine egne hjemmebagte boller på bordet. Dels ville det kunne holde prisen nede, dels holder jeg meget af det uformelle. Jeg bor i Gentofte, når jeg altså ikke lige bor i Spanien, hvor jeg er mere og mere, og derfor er det blevet sværere for mig, at fastlåse datoer hvor jeg er i Danmark.

Nu har jeg fundet plads til Hold 10, på følgende datoer, og det bliver nok det eneste hold i starten af 2023. Og så er der selvfølgelig turene til Spanien, som du kan læse om her!

DATOERNE FOR HOLD 10

  • 24. Januar 09.00-13.00
  • 23. Februar 09.00-13.00
  • 21. Marts 09.00-13.00

Og hvad er det så der foregår i det Orangeri?

Den tilbagemelding jeg får allermest, er taknemmeligheden for at skabe et rum, hvor der (også i overført betydning), er så højt til loftet.

Jeg giver alt (!) hvad jeg har af mig selv, og puffer, skubber og lytter, for at forstå hvad det er du søger, og hvordan du kommer i mål. Jeg ved nu af erfaring, at der bliver grinet meget, men også at der bliver grædt en del. Og det er sådan livet er. Jeg ved også at det er helt utroligt hvad 10 kvinder sammen kan udrette, når de vil og rammerne er til det. Og forandring kræver tårer, for hvis det var let, havde vi gjort det. Det er svært!

Vi taler om mål, livet, drømme, karriere, kærlighed, børn og alt det der er vigtigt for hver enkelt af jer. Og det alle har tilfælles, er manglende mod, stækkede vinger, frygt, bagage og dårlige vaner. Tik tak tiden går og måske er det nu?

… og hvis jeg skal kalde mig ekspert i én ting, så er det at netop nedbryde alt det vi tror der forhindre os, men som ofte er mere i hovedet end i virkeligheden. Og nå i mål. Og jeg vil såååå gerne holde dig i hånden, mens jeg skubber til dine begrænsende historier. Viser nye veje. Minder dig om dine ressourcer.

En stor sidegevinst har vist sig at være, alt det i giver til hinanden. Det er en gave til alle, når vi tør vise hvem i virkeligheden er. Og vi kan hjælpe hinanden så meget, når vi tør give og modtage. Så sent som i lørdags havde et af mine hold reunion fest, og jeg elsker det. For det eneste vi jo i virkeligheden har, er lige nu – og vores relationer.

Det er egentligt ikke så vigtigt om du har et konkret mål, om du søger en retning, eller om du er glad hvor du er. Jeg tør godt love, at det du giver dig selv her, er en ny vinkel på alt det det er blevet hverdag og selvfølgeligt. Alene fordi du tager dig selv alvorligt nok, til at turde gå ud af komfortzonen.

PRAKTIK

  • Det koster 5.500kr som betales ved bindende tilmelding. Hvis du efter fuldført kursus ikke synes det levede op til dine forventninger, refunderer jeg naturligvis
  • Kurset foregår Baunegårdsvej 14 i Gentofte
  • Der er max 10 kursister rundt om bordet
  • Du får min bog “Lev livet modigt”
  • Jeg træffes på michelle@michellehviid.dk

Jeg håber vi ses i Orangeriet.

kh Michelle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Workshop i Orangeriet – Hold 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *