Efter 14 Fantastiske dage i på bilferie til vidunderlige Toscana, med vores 5 teens i bilen, var det dejligt at være bare os to. Min kommende mand og mig ?

Vi skulle måske have været på Smuk Fest som sidste år, faktisk skulle vi jo alt muligt i år, troede vi, men det meste har været aflyst af bakteriefrygt. Vores allesammens nye livsvilkår.

Men det er jo ikke nok at overleve, vi skal leve. Vi har været gode til at finde smuthuller. Købt kajakker, ordnet forhave. Endda set en Netflixserie sammen. Men da Svendborg inviteret til 5700Summer, med levende udendørs musik, fadøl og susen i træerne, pakkede vi kajakkerne på taget og tog afsted. Sejlede lidt rundt i det smukke Sydfynske øhav om formiddagen og kyssede til live musik om eftermiddagen.

En fantastisk weekend, og for jeg der sukker drømmende, så fortsætter det nogle dage endnu. Download deres App 5700Summer og afsted med dig ❤️ Fantastisk initiativ som viser at der er plads til at LEVE selvom vi passer på hinanden.

På mandag begynder virkeligheden. Jeg har foredrag i næsten i hele landet, min nye bog bliver læst (og elsket) og jeg glæder mig til live events. De er SELVFØLGELIG corona tilpasset så der er max plads til 100, så skynd dig at køb billet. Den ene dato er allerede udsolgt. Du køber billetter her på sitet i SHOPPEN. Her er en oversigt over touren:

Vi nyder de sidste feriedage i Aalborg og så skal vi hjem og planlægge brylluppet færdigt. Det er om 1 måned, så det er vist på tide vi taler med en om mad og sådan ?

Se de skønne billeder fra Svendborg her. Vi så Søren Huss, Allan Olsen, Alberte og Poul Krebs ❤️ Tak Svendborg. Vidunderlig by.

Sådan nogle som os har jo brug for en kæreste ?

1 Comment

  1. Anja den 8. august 2020 kl. 20:59

    Og 5700 summer siger Tak for dejligt besøg – kom snart igen?

Efterlad en kommentar