Start 2025 med en lang weekend i Andalusien 🌱

kr. 3.000,00

Kategori:

Beskrivelse

Vil du starte det nye år med udsigt over olivenmarker og bjerge? 

Ankomst fra d 2/1 kl 12.00

Afgang fra d 6/1 kl 16.00

Hvor? I vores smukke cortijo i bjergene i Andalusien, er der 7 dejlige dobbeltværelser med eget badeværelse. Jeg har selv indrettet hver en lille detalje, med stor kærlighed. 

Her inviterer jeg nu dig med til at starte året med ro og tid til fordybelse. Mænd og kvinder er velkomne. Par, veninder, whatever.,Min mand Morten, er her også.

Jeg laver mad, ikke noget fint, men helt sikkert nok, lækkert, sundt og nærende.

Vi har wifi, plads, udsigt og hjerterum. Landsbyen hedder Riogordo, og er 45 mins kørsel fra lufthavnen. Vores lokale Taxamand Salvi, tager 50 euro for en tur, og jeg formidler gerne kontakten. 

Jeg har sat prisen til 6000kr for en enkelt person i et dobbeltværelse. Halvdelen (3000kr) betaler du ved bindende tilmelding, resten ved ankomst. Hvis i er to der deler værelse, betaler i 6000kr ved tilmelding, og 3000kr yderligere ved ankomst. Prisen for to i samme værelse, er altså kun 4500kr pr person

Jeg matcher IKKE folk sammen, det vælger i selv ved tilmelding, og så følges i ad.

Hvad skal der foregå?

Vi (Morten og jeg) træner hver morgen kl 07.30 hvis du vil være med, der er masser af træningsudstyr, og hvis du er sindssyg eller viking (!) kan du jo hoppe i poolen bagefter, hvor vandet nok er en 10-12 grader. Hvis du er yogi er der måtter til det. Vi har også et par mountainbikes.

09.30 Morgenmad

13.30 Frokost

19.30 Aftensmad

Vi spiser alle måltider sammen. Måske ude, måske inde. Måske bliver det til timelange middage, måske vil i hellere se Netflix på værelset. I vælger selv.

Hvis vi har lyst, kan vi se en film sammen en aften på storskærm, og lokke Morten til at lave Citronfromage af friskplukkede citroner fra haven (han er fra Jylland 😆)

Resten af tiden

Der er de smukkeste vandreruter lige uden for huset, der er gratis Padelbaner i landsbyen (2 km). Der er også et par caféer, et lille supermarked og i det hele taget meget hyggeligt.

Citroner og appelsiner hænger modne på træerne i januar, og lyset er fantastisk. Der er ca 10 timers sollys hver dag, det er noget andet end det mørke nord.

Du kan læse en bog, skrive en bog, male en akvarel, kysse din kæreste, sludre med en ven/inde skrive en forretningsplan, strikke en trøje eller hvad ved jeg.

Der er ikke noget officielt program, ud over måltiderne.

Vi er ca 1 1/2 time fra Alhambra, som jeg VIRKELIG anbefaler, der er Ronda, Caminito Del Rey (smuk vandretur på en “bjergside”) eller Malaga by lige om hjørnet. De ting kræver at du lejer en bil (og bestiller billetter i god tid)

Der bus hver dag fra Riogordo til Malaga, flere gange dagligt. I Malaga er det smukkeste Picasso museum, en fantastisk Hammam, skønne butikker (der vist iø har udsalg i januar)

Vi har masser af spil, tegnegrej og hvis i spørger, holder jeg nok et foredrag foran pejsen en aften.

Vejret. Måske kan vi sole nogle timer hver dag, det har vi kunne de sidste to år i julen, men måske blæser det og vi kan også risikere lidt regn. Der er varme på alle værelser, og dejlige dyner, jeg har masser af hjemmestrikkede uldsokker og tæpper, og så tænder vi selvfølgelig op i pejsen. Tag en sweater med. Og badetøj. Jeg tror du for brug for begge dele?

Så hvad er det her?

Det er somhænd bare mig der leger at jeg har et lille hotel, i et par dage. Jeg elsker at lave mad, jeg elsker tanken om at andre får et bid af vores paradis?

Det med småt. Drikkevarer (ud over vand og danskvand, kaffe og te) er ikke inkluderet. Der er adgang til det hele, også en drink (selvbetjening) og det er på trustbox systemet, jeg hænger en seddel op, du skriver hvad du drikker, jeg skal ikke tjene på det, du skal bare betale det DU drikker, selv. Der er et ok supermarked med vin i landsbyen, hvis det jeg har købt er ren hugorm, jeg ved intet om vin 🙂

Alle hjælper til med opvasken. Den elsker jeg ikke…

Og du må gerne bage en kage, plukke en buket blomster, dække et bord – eller lade være. For mig er det bare vigtigt, at du føler dig hjemme. Falder i søvn på sofaen, i en solseng, slapper af.

Skriv på michelle@michellehviid.dk, hvis du har spørgsmål ❤️ jeg håber vi ses på vores bjerg

LINK TIL MIN TRUSTPILOT

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Start 2025 med en lang weekend i Andalusien 🌱”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *