Bootcamp med Michelle & Christina April 2025

kr. 11.000,00

Beskrivelse

MICHELLE x CHRISTINA

(Update 1/5/2024 – halvdelen af pladserne er revet væk på under en uge)

Retreat / Bootcamp

De korte facts: Malaga 23-27/4?2025

Pris: 11.000 kr inkl. al mad og vand (16 måltider og frugt og snacks) / ekskl. flybillet / transport Maks. 12-14 pladser

Nej, det er ikke billigt, men det er luksus og smukt og lækkert og øverste øverste øverste hylde 😆 (Indtil 1. Okt er der 1000kr rabat)

Vi inviterer til en lækker og eksklusiv trænings- og selvforkælelses bootcamp i bjergene bag Malaga.

◦ Vi skruer din fysiske form op, og presser dig til DIN yderste fysiske kapacitet.

◦ Vi arbejder med dine forhindringer, overbevisninger og motivation.

◦ Der er maks. plads til 14 deltagere; det er vigtigt for os at lære jer at kende, skabe et så tæt fællesskab, at vi kan sidde sammen om et bord, at der er øjenkontakt med alle og sikre fortrolighed.

Vi er tre, der står for arrangementet:

Christina, som er muskelhvisker og træningsekspert.
Michelle, der udfordrer dig mentalt og hjælper dig med værdier og motivation. Vivian, som får dine tænder til at løbe i vand og serverer sund og lækker hjemmelavet mad.

Vi får desuden besøg af Juanita som tilbyder en 5-kvarters massage for 45 euro.

CITAT: april 24. Vi har lige afholdt den første workshop sammen, og det har været så sjovt, berigende, fysisk hårdt og vi er fyldt op af fællesskabsfølelse og … lykke – så SELVFØLGELIG gør vi det igen til næste forår. Det har været en virkelig SKØN uge ❤️👊🏼

Tilmelding: Der er tre muligheder for tilmelding. Man melder sig til 2 ad gangen i et delt dobbeltværelse. Man kan også tilmelde sig som enkeltperson, og så placerer vi jer i et delt dobbeltværelse. Hvis du ønsker et enkeltværelse, er prisen for tilkøb af enkeltværelse 3.000 kr.

Pris per deltager: 10.000 kr frem til 1. Maj Derefter stiger prisen til 11.000 kr. 

◦ 5 Overnatninger på La Cepa i smukt indrettede personlige dobbeltværelser. Alle senge kan fungere som dobbelt- eller enkeltsenge.

◦ Prisen inkluderer minimum 8 effektive træningspas med Christina Heick.

◦ Al forplejning inkl. vand og danskvand. Du vil ikke mangle noget.

◦ 3×3 timers kursus med Michelle Hviid med fokus på at skabe “Dit bedste liv.” Leve livet modigt og autentisk.

◦ Fly til Malaga tur-retur er IKKE inkluderet. Taxa fra lufthavnen til La Cepa er ca. 50-60 euro og er heller ikke inkluderet.

(der er Max 12 deltagere)

Datoer:

23/4-27/4 – 2025

Ankomst fra kl. 13.00 onsdag. Første samling og træning er kl. 17. Efter træningen serveres det første store fællesmåltid, som samtidig er en introduktion til hinanden og de kommende intense dage.

Afgang:
Sidste fællestræning er søndag den 22/4 om morgenen. Det er muligt at blive og nyde poolen, selskabet, hike i bjergene eller læse en bog indtil mandag kl. 12:00. Sidste fællesmåltid er morgenmad mandag.

Dagsprogram:
Dagsprogrammet vil indeholde træning, måltider, kaffe, latter, nye relationer, foredrag / workshop med Michelle, sol, pool og smukke gåture i bjergene.


Alt vil centrere sig om vores smukke
cortijo i bjergene bag Malaga. Huset hedder La Cepa, som betyder “Stammen,” og huset skal også fungere som vores “stamme.” Grunden er stor, der er kroge overalt, hvor der er mulighed for at samles eller nyde alenetid. Udsigten over olivenmarkerne og bjergene er beroligende smuk.

Mad:
Vi nyder lækkert hjemmelavet mad. Vi er ikke fanatiske med sundhed eller kalorier. Vi har en madmor med, som sørger for lækre hjemmelavede måltider, primært lavet af lokale råvarer. Alt er tilberedt fra bunden og tager hensyn til vores sanser og sundhed, ud over at holde os mætte og glade.

Der vil altid være frisk lokal frugt tilgængelig, og der vil også blive serveret drinks og snacks, hvis vi er i humør til det. (Vi tager naturligvis hensyn til allergener.)

Det er muligt at købe vin, drinks og sodavand (til supermarkedspriser), og det er ikke et afholdsretreat. Nyd endelig en aperol og/el en gin/tonic.

Røg:
Vi hader røg, så der er rygeforbud på La Cepa.

Vejret i Malaga i april er mildt forår. Vi kan godt garantere solrige dage ved poolen, men vi kan ikke garantere, at der ikke kommer regn. Temperaturen vil typisk være lidt over 20 grader i skyggen. Aftenerne kan godt være kølige, så tag sokker og en cardigan med. Der er også en brændeovn til hyggelige aftener.

Om træningen siger Christina Heick:
Træningstilgangen kaldes Funktionel Træning, fordi det handler om at styrke og vedligeholde sin kropsfunktion resten af livet. Vi træner cardio, masser af styrke og holder humøret højt, leger og har det sjovt samtidig. Vi træner med kropsvægt og bruger redskaber som elastikker og håndvægte. Formålet er at øge pulsen, få sved på panden og vigtigst af alt styrke musklerne. Numsen skal løftes, armene tones, og mavemusklernestyrkes.

Al undervisning vil være tilpasset gruppen, så alle får noget ud af det, uanset om du er nybegynder eller erfaren. ALLE KAN VÆRE MED.

You do you,” som de lidt poppet siger I USA. Det tager vi til os, for i træningen handler det om at konkurrere mod dig selv, ikke naboen. Men jeg vil presse jer en smule, fordi jeg har set de bedste resultater her. Og heldigvis kan de fleste klare mere, end de tror.

Jeg ser frem til at lære jer at kende, og træne jer under sydens sol. De er vigtigt at nævne at veninde og søstrepar er velkomne, men at de fleste faktisk kommer alene. Vi skal nok facilitere et fællesskab for ALLE!

Om workshoppen siger Michelle Hviid: 
Vi bor i mit hus, vi er hjemme hos mig, og efter 8 velafholdte retreats i dette vidunderlige hus, ved jeg allerede nu, at I får uforglemmelige dage. At det er luksus, sjovt, rørende og indsigtsfuldt. 

Hvis jeg skal gøre mig selv til ekspert i noget, er det at håndtere kriser, tro på mig selv, turde leve livet modigt. Selvironi. Jeg griner meget sf mig selv. Af baggrund og CV har jeg 6 børn med 3 mænd (jeg har nu kun selv født de to). Jeg er fantasilykkeligt gift med min bedste ven Morten. Jeg har skrevet 3 bestsellere (Er mest stolt afLev livet modigt). Jeg har været selvstændig altid, mest fordi jeg ikke kunne indordne mig, så måtte jeg tage nogle andre kampe end universitet. Jeg har i det hele taget kæmpet mere end de fleste, med alvorlig sygdom, og i dag står på benene på trods af en hjernetumor. Hele dette kaos har givet mig en no bullshit attitude til det meste. 

Området i Malaga:
Der er skønne muligheder for vandreture i området, der er adgang til liggestole og pools.
Huset ligger afsides i bjergene, dog er der 2 kilometer til selve Riogordo, (hvor der er et par supermarkeder og et apotek). Det er muligt at gå derned (eller løbe med Christina). Og strække ud når man kommer op igen! Riogordo er en meget traditionel spansk landsby, hvor du sjældent vil møde andre turister. 

At være på La Cepa er ligesom at blive forkælet nonstop af gode venner, der oprigtigt ønsker at du skal nyde. Det bedste fra at være et sted, hvor man bare føler sig hjemme, koblet med det bedste ved at være på hotel. Et sted hvor man føler sig 100% velkommen, hvor man kan drible ind og ud af det vidunderlige selskab efter lyst og behov, og hvor man bliver mødt af total chill, men stadig vedkommende autencitet hele døgnet. Nårh ja… og så bare super lækker og nærende mad, på den der helt underspillede “jeg smækkede bare lige noget sammen” -overskudsagtige måde. Og de mest vidunderligt smukke omgivelser. Ren lise for sjælen.

VI SES 💪🏼

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bootcamp med Michelle & Christina April 2025”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *