Tilbud

FOREDRAG SCANDIC Sluseholmen 18/11 kl 19.15

kr. 290,00

Kategori:

Beskrivelse

På utallige opfordringer, i hvert fald to, holder jeg foredrag 18/11 kl 19.15

Det var dog et besynderligt tidspunkt Michelle, ja, men vi var i tvivl og ideen er, at i kan nå at komme fra arbejde, spise en burger, og stadig ikke komme for sent hjem. Det hele er slut 21 ish. Og så kan du skynde dig hjem, eller sætte dig ud i caféen med dine ven/inder, og drikke te, kaffe og/eller gin.

Og har du været til foredrag med mig i år, så har du hørt det, og har du ikke været til foredrag med mig i år, ja, så har du ikke.

Historierne er nye, betragtningerne klogere (bilder jeg mig ind – jeg er midt i livet, jeg er en “klog gammel kone” nu)

Humoren er den samme, modet er blevet stærkere, det meste andet er blevet større: røven, rummeligheden og kærligheden fx

Jeg har sat prisen på billetten til 350 kr, men indtil  20/10 er der Earlybird til 290kr. Så køb nu. Få dine ven/inder med. Og dem du ikke får set nok. Få hinanden ud i vinteren, ud i livet, i gear.

Og det er det det hele drejer sig om. Foden på pedalen, skabe sin hverdag, acceptere vilkårene, men selv bestemme alt det der ikke er et vilkår.

Fange drømmene, fange kærligheden, fange værdierne. Vil du med? Jeg har holdt foredrag i 15 år nu, det ved jeg at er god til, kom og få en luns energi?

Og jeg gider godt bilde dig ind at jeg har Quick fix opskriften på det fede liv, opskriften er bare ikke Quick. Den er standhaftighed, motivation, drivkraft, du må opgive at fjernstyre de andre (idioter)

Det gode liv gemmer sig i selvironi, knofedt og MOD. Og dét ved jeg noget om. Meget om.

Jeg håber vi ses.

Praktisk:

Billetter: Der er ikke fysiske billetter, vi har navnelister i døren, “billetbestiller x antal købte billetter”

Hvor:

Scandic Sluseholmen.
Molestien 11, 2450 København SV
Metrostation Sluseholmen

Mulighed for gratis parkering udendørs (skal registreres i receptionen) eller mod betaling i p-kælder til kr. 15,- per time

Pris 350kr / Earlybird indtil 20/10 290kr

Mad: Bordbestilling.
moch@scandichotels.com

Og mit åndsvage website tager ikke andre kort end Dankort, hvis du har Mastercard, så send mig en mail på michelle@michellehviid.dk, så løser jeg det manuelt.

kh Michelle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FOREDRAG SCANDIC Sluseholmen 18/11 kl 19.15”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *