Forkælelsesweekend for par * 22-26. Aug

kr. 10.000,00

Beskrivelse

For 4. år i træk inviterer vi 5 par på forkælelsestur, vil du og dit yndlingsmenneske med til Spanien?

Turene plejer at blive udsolgt. Og henvender sig primært til par der vil forkæles, have alt serveret i nogle dage. Og nyde det, hinanden, vejret og udsigten.

Ankomst torsdag d. 22. Aug fra kl 12.00

Afgang mandag d. 26. senest kl 12.00

(hvis det passer bedre med flyene, kan i komme aftenen før, se detaljer længere nede)

I får: 4 overnatninger i vores smukke Cortijo, det betyder bondegård, og vejret i August er typisk helt vidunderligt, mellem 25-28 grader. Huset er 3 kvarters kørsel fra Malaga lufthavn, og vi kan hjælpe med at arrangere transfer, hvis i ikke vil leje bil.

Vi serverer alt hvad hjertet begærer, fra morgenmad, snacks ved poolen, frugt, hjemmelavede is og lækre drinks. Vi er Morten og Michelle som ejer huset og elsker at lege at vi har et lille hotel, et par gange om året. Alle måltider og drikkevarer, vin og drinks, er inkluderet i prisen. Her er badehåndklæder og alt tænkeligt praktisk.

Vi bliver Max 12 inkl os, der er 5 db værelser (med eget bad selvfølgelug) med plads til 5 hold gæster🪲

PRIS:

Forplejningen koster 5000kr per person. Som betales ved bindende tilmelding. Altså 10.000kr, og derudover skal i betale for værelset.


Værelset afregnes ved ankomst til La Cepa. Pris for værelset 5000kr. Prisen er altså i alt pr par 15.000kr inkl fuld luksus forplejning, drinks og vin.

Hvid i vil komme aftenen før, koster det 500kr pr person.

4 overnatninger, 12 måltider, snacks, drinks og vin. I skal ikke have pungen frem en eneste gang.

GENEREL INFO:

La Cepa betyder træstammen, og det hedder huset.

Hvis i har spørgsmålet mailer i mig på michelle@michellehviid.dk

En typisk dag på La Cepa:

08.00 Træning for dem der har lyst, alle kan være med uanset niveau. Vi skal nok koordinere og instruere. Træningen kan være rundt om poolen (træningsudstyr, romaskine, mm), en gåtur i bjergene, løb eller mountainbike (vi har to mountainbikes). Det er typisk en times tid. Der er også adgang til padel og vi har ketchere.

09.00-10.00 Morgenmad

10.00-14.30 Pool, siesta, læse, kysse, sludre, udflugter, bare være til

14.30-15.30 Frokost

15.30- 19.30 Pool, siesta, læse, kysse, sludre, udflugter, bare være til

19.30 Drinks

20.00 Aftensmad

Og måske tager man på udflugt en dag. Ser og nyder det lokale område. Ser smukke Ronda, eller fuldstændigt vilde Alhambra, som er på top 5 af det smukkeste jeg har set, når jeg har rejst i næsten hele verdenen. I kan også gå den vilde naturtur, Caminito Del Rey. (De billetter bliver hurtigt udsolgt, book i god tid)

Herunder skulle være al den praktiske info du har brug for, for at vide om det er noget for dig?

HVOR:

I vores smukke hus i de Andalusiske bjerge. Det ligger i Riogordo, og du/i er selv ansvarlige for at transportere jer til Riogordo. Det koster Max 60 Euro i taxa, der er en bus fra Malaga og selvfølgelig mulighed for billeje. Vi hjælper gerne med at bestille taxa, så der står en i lufthavnen og venter på jer.

I skal selv bestille fly t/r Malaga. Jeg bruger mest Ryan, Morten bruger mest Norwegian, Vueling eller SAS, men er du i god tid, koster billetterne typisk omkring en tudse.

PRAKTISK MED MAD :

På denne her tur står vi selv i køkkenet og forkæler jer. Det er nok bedst hvis man ikke er kræsen, vi kan godt håndtere gluten og / eller laktose allergi, det er vi vant til fordi en af vores unger er allergiker 🤓

Vi er ikke kokke, men vi ELSKER at forkæle og er gode til at lave (sund) mad. Så vidt muligt, bliver alle råvarer købt på det lokale marked. Og alt er så LÆKKERT

Der er altid adgang til frugt, vand, te og kaffe. Der bliver serveret alt hvad hjertet begærer af fuld forplejning, 3 retter hver dag og frugt og snacks. Der er altid adgang til vand og sodavand. En kold øl eller et godt glas vin.

Lørdag laver Morten paella ved poolen. Og det kan man faktisk godt glæde sig til! Man kan endda være med, hvis man gerne vil lære at lave paella, og Morten har boet i Spanien og “gør det rigtigt”. Vi serverer selvfølgelig iskold Sangria til paellaen.

Og dem der vil med, kan komme med på en smuk vandretur eller to. Vi kan også være behjælpelige med at arrangere udflugter, sejlture, mm.

OMRÅDET:

Der er skønne muligheder for vandreture i området, der er adgang til liggestole og pools.

Huset ligger afsides i bjergene, dog er der to kilometer til selve Riogordo, hvor der er et par supermarkeder og et apotek. Det er muligt at gå derned. Og strække ud når man kommer op igen!

ANTAL PLADSER/ DELTAGERE

Vi er MIN 8 og MAX 10 (12 med os).

ANDET: Jae, hvad kan jeg mere finde på? Jo, altså, der er trapper på grunden.

Spørg mig om (næsten) alt på michelle@michellehviid.dk

PS. Clara (tidligere deltager) sagde:

Forkælelsesweekend hos Michelle og Morten er ligesom at blive forkælet nonstop af gode venner, der oprigtigt ønsker at du skal nyde. Det bedste fra at være et sted man bare føler sig hjemme koblet med det bedste ved at være på hotel. Et sted hvor man føler sig 100% velkommen, hvor man kan drible ind og ud af det vidunderlige selskab efter lyst og behov og hvor man bliver mødt af totalt chill, men stadig vedkommende autencitet hele døgnet. Nårh ja… og så bare super lækker og nærende mad på den der helt underspillede “jeg smækkede bare lige noget sammen” -overskudsagtige måde. Og nårh ja… så i øvrigt i de mest vidunderligt smukke omgivelser. Ren lise for sjælen.

vi håber at vi ses, og glæder os til at forkæle jer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forkælelsesweekend for par * 22-26. Aug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *