Jeg har lige taget det første brusebad i den nye udendørs bruser, som Morten skruede op i går. Under æbletræet og rosen, varmt vand på min krop og sommerluft.

Jeg er fan! Der kommer jeg til at bade hver dag frem til september. Sikke en lykke.

Jeg har en masse jeg skal huske at sige. Der er en ny blog om kærlighed og hverdag og sammenbragte familier. Klik på link herover.

Jeg har også sat et foredrag op på søndag. Det koster kun 125kr, det er online og du kan være med hjemme fra stuen. Det handler i anledningen af mors dag, om at være mor, og om at have en mor.

Min egen mor er en udtømmelig kilde for inspiration, jeg fortæller hvorfor. Og hvornår jeg synes jeg er den bedste mor. Vi kommer heller ikke uden om min værste mor dag. Ok, dage. Det hele foregår på Boon søndag kl 20.

Jeg drømmer også om at i alle vil købe min nye bog, her på shoppen, jeg kan næsten ikke vente til den rammer verden. Du kan stadig nå at få den signeret i din postkasse, pakket ind i en blæret mulepose. Bog+Mulepose+Porto koster 300kr

Nu får jeg besøg af min veninde gennem mere end et halvt liv, jeg glæder mig. Morten har skjorte på og arbejder, han er blevet direktør for Peri Sverige og i Sverige ber de altså ikke ekstra meget i dag. (Og mine skønne zebra gamacher er fra Maggies Gemakker på insta)

Kamille Er sammen med kusine Ellen på Store Bededags weekend hos mine forældre. De bager jordbærtærte og sejler havkajak på Præstø Fjord. Jeg bliver meget lykkelig af de billeder. De trængte til luftforandring efter to måneder uden skole ❤️


God store bededags ferie ??❤️
Kys

Michelle

2 Comments

  1. Inge den 8. maj 2020 kl. 10:59

    Dejligt opslag.. Lige over med ønsket om God Store Bededagsferie til dig og dine

  2. Anette den 10. maj 2020 kl. 7:45

    Tak og i lige måsen ??

Efterlad en kommentar