Tilbud

Foredrag Aalborg 18/6 kl 19.00

kr. 300,00

Kategori:

Beskrivelse

(Update 5/2/24: Halvdelen af billetterne til Aalborg er allerede solgt, samme dag som jeg satte dem til salg)

De netop afholdte foredrag var en kæmpe succes. De blev udsolgt på ganske få dage, og selve dagen var virkelig fin. Både rørende og morsom for mig, og tilsyneladende også for dem der sad i saken, for hver dag siden, er der tikket beskeder ind, om nogen der gerne ville have været der. Og jeg har lyttet. Så:

Tirsdag d 18/6 kl 19.00

Sted: Aalborg medborgerhus / Rendsburgsgade 2 i Foredragssalen

OBS. Der er navnelister, og ingen fysiske billetter. Sig dit navn i døren.

Der er kun 100 pladser i salen, så det er “Først til mølle”. Jeg har smidt en Earlybird pris, så hvis du køber billet inden 15/3, sparer du 50kr pr billet.

Selve foredraget:

Jeg har holdt foredrag i mere end 15 år. Og jeg taler om handlekraft, om selvironi og mod. Jeg bruger mit eget liv som trampolin, til at tale om de svære dage, mine grimme dage, de dage der lærte mig mest. Det er simpelthen det jeg er god til. At leve livet, at turde tage valg, at turde sige fra. At finde min vej uden at lade mig begrænse. Begrænse af uskrevne regler, og frygten for hvad de andre tænker.

Jeg har en overbevisning om, at “frygten for hvad de andre tænker”, er den største stopklods i verden. Og når vi ikke tør forholde ærligt, til det liv vi står i lige nu, så stjæler det vores handlekraft.

Så med udgangpunkt i mine egne peaks og lows, inspirerer jeg dig, til at turde tage en større bid af livet.

Jeg er 51 år, jeg ser migselv som en midaldrende klog kone, som har sat store svingninger igang altid. Det har lært mig alt. Fra alvorlig sygdom, til skilsmisse over stor økonomisk succes, til at opdage at det slet ikke er lykken for mig.

Min lykke består af relationer, ærlighed og sanseindtryk. Vil du med på eventyr?

Det varer ca 2 timer, og afslutningen er dialog med salen. Som jeg elsker.

Om mig: Jeg bor lige uden for København med min afsindigt dejlige mand og de resterende to hjemmeboende børn, af en flok på seks. Børnene er hhv 17, 17, 22, 22, 24 og 25 år.

Når jeg ikke er i Danmark, er jeg i Malaga hvor vi har et hus, og hvor jeg også holder retreats 5-6 gange om året. Workshops for kvinder ELLER Forkælelse for par.
Jeg er forfatter til 3 bestsellere, Skru op for livet, Råstyrke, Lev livet modigt. Jeg har været selvstændig altid, blandt andet med Running Dinner, der var arrangør for alverdens events for singler.

Og hvis jeg kan fordybe mig i madlavning fra alle verdens hjørner, og servere for dem jeg elsker, har jeg en god dag. Jeg ser mig selv som lidt af en hyrdehund, og vi har tit gæster. Jeg så håber jeg at vi ses snart.

kh Michelle

OBS: Ingen fysiske billetter, vi har navnelister i døren 🎯

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foredrag Aalborg 18/6 kl 19.00”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *